×
×

Jsme tu pro vás

Jsme tu pro vás

Napsal/a GS1 Czech Republic, 21. 07. 2022. Kategorie: , , , ,

Vážení uživatelé Systému GS1, dovolte nám představit naše služby a řešení.
Chceme, aby bylo vaše podnikání maximálně efektivní. Věříme v sílu standardů a jsme tu proto, abychom pro váš byznys poskytli optimální řešení z oblasti automatické identifikace, sběru a sdílení dat. Vaše kroky do světa bez tužky a papíru, s robustním digitálním standardem vyvíjeným přes padesát let, začínají v zákaznickém oddělení GS1 Czech Republic.

Dalším zastavením bude školení, které pro vás připravuje oddělení vzdělávání.
Verifikace kvality čárových kódů a konzultace, aby kódy “šlapaly“ na všech zastávkách po cestě zboží v dodavatelském řetězci k zákazníkovi, zajišťuje naše další oddělení. A jsme u virtuálního toku informací o položkách!
EDI, elektronická výměna dat, odstranila z obchodní komunikace papír. Pro firmy znamená úplně novou úroveň kvality procesů, a jak se osvědčilo během pandemické situace, pomohla odstranit nadbytečnou lidskou interakci (která i v normálních dobách znamená riziko chybovosti).

K datovým službám patří také GDSN. Vedle transakčních dat umíme efektivně komunikovat užiproduktová kmenová data. Jako se v případě EDI odporoučely papírové dodací listy či faktury, elektronické datové katalogy nahrazují zastaralé nekompatibilní zalistovací karty. Ty dodnes dělají vrásky jak výrobcům, tak obchodníkům.
Obě strany nyní ušetří stovky hodin ročně na manuálním zadávání dat či změn v zalistovacích kartách a společně získají z vysoké kvality dat.
Dalším zastavením na exkurzi našimi kancelářemi bude oddělení standardizace ve zdravotnictví, v sektoru, kde se standardizace vyvíjí nejdynamičtěji.
K propojování dodavatelů, odběratelů a logistiků je tu pak ECR. Platforma pro hledání nejlepších cest, jak vyjít vstříc společnému cíli – spokojenému zákazníkovi.
Vítejte v GS1 Czech Republic! Vidíte pohromadě všechny naše služby. Nebo přece jen – nechybí tu nějaká? Jsmetu pro vás, proto chceme vědět, co potřebujete! Každý váš požadavek posoudíme, abychom portfolio služeb vylepšili.